Coaching

Wat is een Coaching?

Om te kunnen begrijpen wat er tijdens een coachign gebeurt vertrek ik altijd vanuit de stelling “Alles is energie”. Dat wil zeggen dat ook wij mensen energie zijn en als energetische wezens zenden wij bijgevolg bepaalde frequenties uit.

Deze frequenties worden beïnvloed door tal van factoren. Denk hierbij onder andere maar aan emoties, zelfbeeld, angsten, trauma’s maar ook levenslessen en familiethema’s die jouw energetisch systeem en bijgevolg ook het door jou uitgezonden signaal beïnvloeden.

Tijdens een coaching tune ik in op deze frequenties en ontvang ik op deze manier voor jou waardevolle informatie.

Waarom?

Je ontvangt een duidelijk beeld over wat er op dit moment in je leven speelt en helderheid over wat er nodig is om dit te doorbreken. Het is dus een bijzonder efficiënte en snelle manier om je leven weer in handen te krijgen omdat het duidelijk maakt waarom je staat waar je nu staat en je inzichten aangereikt krijgt die je persoonlijke ontwikkeling stimuleren en welke je helpen groeien in bewust zijn.

Hoe?

Tijdens een één-op-één moment stem ik me af op jouw energetisch systeem en geef ik de informatie door die er op dat moment vrijgegeven wordt. Dit wordt door mij kort genoteerd zodat je dit thuis nog eens rustig kunt doornemen.

Een sessie duurt ongeveer 1.5u en heeft een waarde van 55 euro/uur.

“Men hoeft de wereld niet te begrijpen, men moet alleen zijn plaats erin weten te vinden.” Albert Einstein

 

 

Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen?