Soul meets Hifluence

Wat een samenwerking met de Hifluence Tribe doet met een mens! #purpose

Een samenwerking, en specifiek één meeting, met Hifluence lag voor mij aan de basis van een levensveranderend moment.

Het begon toen ik mijn angst durfde benoemen over het feit dat mensen me nog niet zien als pure liefde terwijl ik diep vanbinnen weet dat ik dat wel ben. Naast liefdevolle blikken en de bevestiging dat ze mijn onvoorwaardelijke liefde konden voelen, kreeg ik het woord “vertrouwen” terug. Dat woord bleek de sleutel en zorgde ervoor dat in de oefening die erop volgde mijn onderbewustzijn afgestemd was op mijn verlangen om gezien te worden voor wie ik werkelijk ben.

De oefening bracht me in contact met een hardnekkig typetje dat zich met zeer liefdevolle bedoelingen meester van me had gemaakt. Een typetje dat vlucht in onvoorwaardelijke liefde en de mantel der liefde hanteert als wapen om conflicten uit de weg te gaan en te voorkomen dat ik opkom voor mezelf.

Op het moment van ontdekking was ik er kapot van, fysiek reageerde ik met een zware migraineaanval en emotioneel zat ik in de ontkenningsfase. De bewustwording dat ik mezelf verstopte achter onvoorwaardelijke liefde in plaats van te benoemen dat mensen me raakten tot in de kern van mijn bestaan bracht me in verwarring. Niet alleen ging ik daardoor op de vlucht voor mijn ware ik maar ik saboteerde ook mijn persoonlijke groei. Pas toen ik (h)erkende dat dat typetje, dat ik als mijn authentieke zelf was gaan zien, mij inderdaad heel veel pijn en onrecht had aangedaan, ervaarde ik een gevoel van bevrijding en opluchting.

Ik sta nog steeds versteld van de ongelooflijke kracht die uitging van het woord vertrouwen en de liefdevolle intentie van de aanwezigen tijdens de meeting bij Hifluence. Het droeg bij aan het ontmaskeren van mijn zelfsaboterend typetje en mijn verlangen om gezien te worden voor wie ik werkelijk ben.

Ik ben onvoorwaardelijke liefde in zijn pure vorm, los van het masker.

Als liefdesapostel kan en mag ik nu verder vorm geven aan mijn zielsopdracht.