Over mij

Wat fijn dat je er bent!

Graag wil ik je kennis laten maken met wie ik ben.

Op 1 juni 1981 werd ik geboren als Karolien Claes in het pittoreske Lommel. Ik kwam er terecht bij twee schitterende ouders die tot op de dag van vandaag aan de zijlijn van mijn leven staan. Ik vond er ware liefde bij mijn beste vriend en bezegelde dit met een huwelijk en twee fantastische kinderen.

Om je te kunnen tonen wie ik ben moet ik je meenemen naar de meest ingrijpende gebeurtenis in mijn leven “mama worden”. Het resultaat was een ware bewustzijnsverschuiving. Alles wat ik tot dat moment voor waarheid aannam begon steeds minder grip op mij te krijgen en ik leerde om alles, echt alles, in vraag te stellen. Dat bracht me steeds meer tot mijn ware aard en er werd een innerlijke kracht aangewakkerd die me stap per stap begeleidt in mijn levensmissie.

Dit uit zich voornamelijk in “toevalligheden” die mijn pad kruisen en ervoor zorgen dat ik de betekenis van flow aan den lijve ondervind.

Zo zette ik vol overtuiging mijn job als ambtenaar stop, richtte ik met veel liefde en inzet belevingsbar baZiel op met als doel om spiritualiteit op een laagdrempelige manier bij de mensen te brengen en ontwikkelde ik mezelf steeds meer als bewustzijnscoach.

Met Sinspire creëerde ik op 2 niveaus. Enerzijds maakt het het mogelijk en anderzijds daagt het me uit om mijn gaven, talenten, kennis en inzichten aan te wenden in functie van mijn levensmissie. Bijdragen aan een omgeving waarin je je ware zelf kan en mag zijn.

GEWOON MENS ZIJN!

 

 

Let’s meet and inspire eachother!

Neem contact op: karolien.claes@sinspire.be of +32 497 26 90 62