Testimonials

Bij Karolien kan je steeds terecht voor oprechte, persoonlijke coaching. Ze werkt vanuit een diepgaande expertise die ze duidelijk voortdurend up-to-date houdt. Ze wist me steeds opnieuw tot nieuwe inzichten te brengen. Een echte aanrader voor mensen die willen werken aan persoonlijke groei en op zoek zijn naar een waardevolle coach.
Dennis Vervoort Creative consultant


Karolien is een uitstekende coach met een groot invoelingsvermogen. Ze stelt het belang van de coachee altijd op de eerste plaats. In ben fier dat ik haar het certificaat heb kunnen afleveren. Kwaliteit komt altijd bovendrijven. Ze is zeer bedreven in het samenwerken met anderen en kan haar kennis uitstekend doorgeven. Een sympathieke persoonlijkheid, empathisch en zeer professioneel.
Dr. Luc Swinnen
Different BVBA
Opleiding tot coach en tot burn-out coach


In onze fijne samenwerking heb ik Karolien leren kennen als krachtig, actief in het zoeken naar verbinding, ruimhartig, ruimdenkend, oprecht naar anderen, loyaal in haar werk, inspirerend steeds opnieuw, energie in overvloed, nieuwsgierig naar groei. Dit levert altijd een boeiende ervaring.
Marthe Verjans
Preventieadviseur psychosociale aspecten


To the point, recht op het doel af, en zonder omwegen. Zo ken ik Karolien. Haarscherp in de analyse, empathisch in de aanpak en wakend over haar eigen balans. Een gesprek met Karolien maakt je altijd wijzer. Ze durft en ze doet, ze inspireert en zet mensen op weg.
Johan Claes
Gezondheidsconsulent Stad Lommel